Visszaküldés, elállás

A Fishinda Marketplace partnerei által forgalmazott termékek kiszállítását közvetlenül a partnerünk bonyolítja, és ennek részleteiről is közvetlenül partnerünk értesít! 
A rendeléshez tartozó számlát és garancialevelet a kiszállított csomagban, vagy ehhez csatolva találod.
Minden jótállással rendelkező termék esetében a garancialevél tartalmazza a javítást biztosító szakszerviz adatait is.
A Fishinda Marketplace partnerei által forgalmazott termékek garanciáját a partner biztosítja vagy a megjelölt szakszerviz.

Vásárolj kockázat nélkül! – 14 napos elállási jog 
Amennyiben rendeltél egy terméket, de időközben meggondoltad magad, és már nem tartasz igényt a termékre, akkor visszaküldheted azt a rendelés teljesítéséért felelős Marketplace Partnernek. 14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszaveszi bármely Fishinda Marketplace Eladó a megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad. Az elállási jogról részletesen olvashatsz itt.

A visszaküldés menete
A Fishinda Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján. Itt találod a Fishinda Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints a partner nevére, így eljuthatsz a Partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Amennyiben az adott Partner szabályzata másképp nem rendelkezik, a visszaküldéssel kapcsolatos teendőid a következők:

  1. Töltsd le és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot,
  2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt,
  3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül!
  4. Add át a lezárt csomagot az általad rendelt futárnak.
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.