Ajándékutalvány és kupon

vásárlási utalvány vagy kupon egy, a Fishinda által elektronikus úton kiállított kuponkód, amely kizárólag a www.fishinda.com weboldalon vagy a Fishinda mobiltelefonos applikációban használható fel. A vásárlási utalvány kiállítása és átadása Ügyfeleink részére megtörténhet nyomtatott, illetve elektronikus formában is.

A vásárlási utalvány, kupon felhasználásával a vásárló az adott utalvány által meghatározott kedvezményben részesül, figyelembe véve a kampány alatt meghatározott feltételeket és korlátozásokat.

A vásárlási utalvány csak egy vásárláshoz használható fel, még abban az esetben is, ha az utalvány értéke nem kerül teljes összegben felhasználásra, mivel a kuponkód érvényessége az első felhasználás pillanatában megszűnik. Abban az esetben, ha a rendelés értéke kisebb, mint a vásárlási utalvány értéke, a különbség nem visszaigényelhető.
 
A vásárlási utalványok nem igényelhetőek termék vagy készpénz formájában.
 
A vásárlási utalvány felhasználásához a kuponkódot a kosárban, a termékek felsorolása alatt a KUPONKÓD mezőben kell megadnod. Ha a vásárlási utalvány érvényes és helyesen lett megadva, akkor a rendelés újraszámolt végösszege fog megjelenni.
 
Amennyiben a Felhasználó által leadott, véglegesített rendelés a rendelésben szereplő termék/ek átvételétől számított 30 napon belül bármely okból törlésre kerül, a rendelésért kapott vásárlási utalvány érvényessége megszűnik, így a kuponkód nem lesz felhasználható, beváltható.