CARP EXPERT INVISIBLE ZSINÓR 150M 0.12MM GO GREEN

1 390 Ft1 990 Ft

Carp Expert Go Green Invisible zsinór – Ha fontos a halak és a környezet védelme!

A folyamatosan bevezetésre kerülő prevenciós tényezőkre fontos figyelmet fordítva, miszerint egyre több területen és helyen kivezetésre kerül a nylon anyag használata, az Energofish Kft. Go Green programján belül létrehoztunk egy különböző méretekben elérhető zsinór szortimentet is, melynek a csomagolása kevésbé terheli a környezetet.

A környezetbarát horgászati súlyok mellett, érdemes előre tekinteni és gondoskodni a környezettudatosságról minden területen, például a zsinórok tárolásáért felelős dob és a zsinór megóvását és bemutatásáért felelős külső csomagolás kapcsán is.

Jelen, a felhasználáshoz alkalmazkodva, több méretben elérhető Go Green Invisible zsinór szériánk is erre a problémára nyújt tökéletes alternatívát, kiváltva ezzel a műanyag spulnik és dobozok körét.

Ezen a típuson, a cséve biológiailag lebomló, magyarul komposztálható műanyagból készült, így a csomagolása nem terheli a környezetet.

Az Invisible, a nevéből adódóan egy transzparens, átlátszó színezetű, kiváló minőségű monofil zsinórt takar, ami méretszortimentjének hála, a módszerek sokaságához alkalmazható, a finomabb módszerektől, a nagyobb pontyok horgászatáig.

Legyél Te is környezettudatos, válts Go Green-re!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-21239 Kategóriák: ,
CARP EXPERT INVISIBLE ZSINÓR 150M 0.12MM GO GREEN
1 390 Ft1 990 Ft Opciók választása