BENZAR CONCOURSE CRYSTAL POWER 0,1MM 150M

2 990 Ft

Benzár Concourse Crystal Power monofil zsinór  

Egy csúcsminőségű, olasz, víztiszta, főzsinórnak és előkének is használható monofil zsinórra mind a fenekező, mind pedig az úszós technikákat kedvelő horgásztársaknak szüksége lehet.

A Crystal Power zsinór kiválóan süllyed, minimális a nyúlása és kiemelkedő kopásállósági és csomótűrési jellemzőkkel bír. Lágysága miatt alkalmas arra is, hogy horogelőkét kössön belőle a horgász, de van annyira strapabíró, hogy egy finom feederes vagy egy bolognai botos, esetleg matchbotos horgászat során főzsinórként is remekül teljesítsen.

150 méteres kiszerelésben áll a horgászok rendelkezésére a Crystal Power zsinór, így egy sekély, feederes vagy match-es orsódob feltöltéséhez, valamint akár 50-100 horogelőke megkötéséhez is bőven elegendő.

A méretszortiment, amiben a termék elérhető, nagyon széles, hiszen a sor a legvékonyabb, 0,10-es variánssal kezdődik és egészen a legerősebb, 0,22-esig tart.

A zsinór, bár olasz gyárban készül, japánból érkező anyagból áll, ami további garanciát jelent a minőségére.

Profi termék, nemcsak profi horgászoknak!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22626 Kategóriák: ,
BENZAR CONCOURSE CRYSTAL POWER 0,1MM 150M
2 990 Ft Opciók választása