BENZAR CONCOURSE ULTRA SLIM 8X BRAID 120M 0.12MM

11 990 Ft

Benzár Concourse Ultra Slim 8X Braid fonott zsinór

A gyártástechnológia fejlődése talán a fonott zsinórok esetében a leginkább szembetűnő, hiszen a néhány éve használt zsinórok össze sem hasonlíthatók a gyártósorról most “legördülőkkel”. Japán a horog mellett a zsinórgyártás csúcsának is tekinthető, így az ott készülő fonott zsinórok egyértelműen a legjobbak a piacon.

Ezért is hatalmas büszkeség számunkra, hogy a legújabb Benzár fonott zsinórok mindegyike egyenesen Japánból érkezik, így nem csoda, hogy abszolút csúcskategóriás termékekről van szó. Az Ultra Slim 8X Braid ezek egyik zászlóshajója, egy olyan, elsősorban főzsinórnak szánt termék, amely kategóriájának egyik legjobbja!

A zsinór rendkívül selymes tapintású, nagyon kellemes, exkluzivitást sugalló csomagolással ellátva, melyet kézbe véve azonnal azt érzi a horgász, hogy nagyon jól választott! 8 szálból szőtt, professzionális, kiemelkedő kopásállósággal és süllyedési jellemzőkkel bír az Ultra Slim 8X Braid, így egyértelműen a fonott főzsinórral történő horgászat legkiválóbb eszköze.

120 méteres kiszerelésben és 4 különböző méretben érhető el a termék, melyek között van egy, a feeder horgászathoz fejlesztett zsinórok esetében korábban még nem látott, 0,04 mm átmérőjű típus is. Ezzel új távlatok nyílhatnak a finom feeder horgászok előtt.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
BENZAR CONCOURSE ULTRA SLIM 8X BRAID 120M 0.12MM
11 990 Ft Opciók választása