BENZAR CONCOURSE BRAIDED HOOKLINK 15M 0.04MM

1 890 Ft

Benzár Concourse Braided Hooklink előkezsinór

A gyártástechnológia fejlődése talán a fonott zsinórok esetében a leginkább szembetűnő, hiszen a néhány éve használt zsinórok össze sem hasonlíthatók a gyártósorról most “legördülőkkel”. Japán a horog mellett a zsinórgyártás csúcsának is tekinthető, így az ott készülő fonott zsinórok egyértelműen a legjobbak a piacon.

Ezért is hatalmas büszkeség számunkra, hogy a legújabb Benzár fonott zsinórok mindegyike egyenesen Japánból érkezik, így nem csoda, hogy abszolút csúcskategóriás termékekről van szó. A Concourse Braided Hooklink ezek egyik zászlóshajója, egy olyan, elsősorban előkének szánt termék, amely kategóriájának egyik legjobbja!

A zsinór rendkívül selymes tapintású, nagyon kellemes, exkluzivitást sugalló csomagolással ellátva, melyet kézbe véve azonnal azt érzi a horgász, hogy nagyon jól választott! 8 szálból szőtt, professzionális, kiemelkedő kopásállósággal és lágysággal bír a Concourse Braided Hooklink, így szinte bármilyen szituációban bevethető, amennyiben fonott előkezsinórra van szükség.

15 méteres kiszerelésben és több különböző méretben érhető el a termék, melyek között van egy, a feeder horgászathoz fejlesztett zsinórok esetében korábban még nem látott, 0,04 mm átmérőjű típus is. Ezzel, nem túlzás kijelenteni, hogy új távlatok nyílhatnak a finom method technika kedvelői előtt.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22141 Kategóriák: , ,
BENZAR CONCOURSE BRAIDED HOOKLINK 15M 0.04MM
1 890 Ft Opciók választása