BENZAR CONCOURSE MONO POWER HOOKLINK 0,08MM 50M

2 490 Ft

Benzár Concourse Mono Power előkezsinór

A Benzár Concourse szériás termékek közül már csak kevés aprócikk, horgászfelszerelés hiányzik, ami a versenyszerű feeder, illetve method feeder horgászathoz szükséges, azonban monofil horogelőke eddig nem képezte részét a szortimentnek. Eddig. Most azonban betömtük ezt a lyukat is!

A Concourse Mono Power Hooklink egy csúcsminőségű, a legkiválóbb olasz gyárból érkező előkezsinór, ami maximálisan megfelel a modern feeder és method feeder horgászat követelményeinek. Lágy, de erős, kiválóan süllyed és szinte tökéletesen víztiszta. Csomótűrő képessége és szakítószilárdsága is átlag feletti, nem véletlen, hogy kifejezetten ajánljuk ezt a terméket a versenyhorgászok számára is.

A Mono Power Hooklink előkezsinór minden olyan méretben rendelkezésre áll, amire szükség lehet egy feeder vagy egy method feeder horgászat során. A méretskála egészen pontosan 0,08 mm-es átmérőtől 0,22 mm-es átmérőig terjed, így a legfinomabb keszegezéstől a nagyhalas methodozásig mindenféle módszerhez találni megfelelőt.

Az előkezsinór, bár olasz gyárban készül, japánból érkező anyagból áll, ami további garanciát jelent a minőségére. 50 méteres kiszerelésben áll a horgászok rendelkezésére a Mono Power előkezsinór, ami mind a feeder, mind pedig a method horgászoknak idelis alternatíva.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22625 Kategóriák: , ,