Kryston super nova solid bag 25lbs 20m dark silt fonott előkezsinór

Original price was: 3 590 Ft.Current price is: 3 410 Ft.

Szuper hajlékony, álcázott, lassan süllyedő előkezsinór.

Ha hagyományos zsinórra törekszik, amely kiválóan használható a hazai vizek széles skáláján, akkor ne keressen tovább. Iszapos és kavicsos, álló- és folyóvizeken egyaránt az „egyedüli” választás számos horgász számára. Sikerének titka egyedülálló konstrukciójában rejlik. Ellentétben a hagyományos szabványos keresztkötésekkel, a Super Nova minta huzagolt.

Az egyedülálló formatervezés, a szövésminta és a súlyozottság egyedi kombinációja teszi ezt a zsinórt sokoldalúvá. Kivételesen puha és rendkívüli rugalmasságának köszönhetően a lehető legtermészetesebb mozgást garantálja a vízben. Nedvesen lágyabbá és sötétebb színűvé válik. Az iszap- zöld- és barna színváltozatok megfelelő megválasztásával a legóvatosabb ponty is kapásra ösztönözhető. A magas csomózott szakítószilárdsága, kopásállósága és a széleskörű használhatósága miatt a Kryston egyik kedvenc terméke.

Hossz: 20 m
Szakítószilárdság: 25 lb (11,3 kg)
Szín: Sötétbarna

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Kryston Cikkszám: sneci-TF-SU11 Kategóriák: , ,
Kryston super nova solid bag 25lbs 20m dark silt fonott előkezsinór