THERMACELL – OLÍVAZÖLD KÉZI SZÚNYOGRIASZTÓ KÉSZÜLÉK

18 790 Ft

ThermaCell szúnyogriasztó készülék – olivazöld színben

A Thermacell készülék rendkívül hatékony megoldás a vérszívók ellen.

Az eszköz hatékonyan képes kb. 20 négyzetméternyi területet szúnyogmentessé tenni. Kiváltképp alkalmas horgászathoz, de használható más természetbeni, illetve kertbeni programokhoz egyaránt.

Kompakt kialakításának köszönhetően, bárhova magunkkal vihetjük, kiváltva vele a bőrt néha nem kímélő, krémeket, illetve permetes szereket. Hatóanyaga az Environmental Protection Agency által engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%). Működés:

A készülék működésére egy belső gázpalack szolgál – ami 12 órás üzemidőt tesz lehetővé. A lapka a készülék elejébe csúsztatható – ami garantálja a szúnyogok távoltartását. Egy lapka 4 órán át képes biztosíani a szúnyogmentes környezetet.

A csomag tartalmaz 1db készüléket, 1db patront + 3db lapkát.

Egy patron (12óra) 3db lapkához elegendő. – Hatása többszöröse a beltéri 220V-os készülékekének és lapkáknak. Ajánott a termék, a nyári szúnyogmentes éjszakai pecákhoz.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Thermacell Cikkszám: pp-16744 Kategóriák: ,
THERMACELL – OLÍVAZÖLD KÉZI SZÚNYOGRIASZTÓ KÉSZÜLÉK
18 790 Ft Opciók választása