Delphin atoma raceshad esernyő-250cm

Original price was: 35 555 Ft.Current price is: 31 999 Ft.

Az ATOMA RaceSHAD egy kiváló minőségű esernyő, amelyet kifejezetten feedereseknek terveztek, akik nem csak sima horgászatra, hanem versenyekre is használják. Legyen szó esőről, erős napfényről vagy hajnali harmatról, az esernyő minden körülmények között kényelmet biztosít és kellemesebbé teszi a víz mellett eltöltött időt.

Négy horgonykötél kiválóan szolgál majd erősebb szélben. A rögzítőszemek elhelyezkedése úgy van kialakítva, hogy a megfeszített kötelek ne zavarják a bot gyakori kezelését, ugyanakkor kellően megtartsák az esernyőt a szélben. Ha a kupola le van hajtva, az esernyő közvetlenül a talajhoz rögzíthető két szem és csap segítségével.

Minden varrás teljesen le van ragasztva, és ezt követően tesztelték, hogy 100%-os vízállóságot biztosítson még heves esőzések esetén is. Az anyag színét szándékosan választották szürke árnyalatra, hogy a lehető legjobban visszaverje az erős napfényt, és így védjen a nem kívánt leégéstől.

Az esernyő egy csuklóval rendelkezik a kupola dőlésszögének beállításához, amely lehetővé teszi a napsugarakhoz és a szélhez való alkalmazkodást. Könnyedén állítható a magasság igény szerint, ami a rögzítést is megkönnyíti még durva terepen is.

Kialakításának köszönhetően a RaceSHAD tökéletesen illeszkedik a Delphin ATOMA RaceBASE feederszékhez, de ugyanúgy használható más székekkel és versenyládákkal is.

Műszakai paraméterek :

Az esernyő max. magassága (a kupola tetejéig): 2,2m
A kupola átmérője: 250 cm

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: DELPHIN Cikkszám: sneci-MS-101002545 Kategóriák: ,
Delphin atoma raceshad esernyő-250cm