SONIK STORZ 36L MODULÁRIS HORGÁSZESZKÖZ TÁROLÓ (KICSI)

21 690 Ft

A SONIK STORZ™ poggyász új koncepciót hoz a moduláris horgászkészlet tárolására. Az összes STORZ™ termékcsaládot úgy tervezték, hogy moduláris és egymásra rakható legyen, ugyanakkor masszív és tartós legyen.

Az új RIGIDZ™ belső acélvázunkkal rendelkeznek, amely alátámasztást nyújt, így ezek a táskák egymásra rakhatók, így sokféle tárolási lehetőség hozható létre. A választék két magassági és három hosszra oszlik. Minden STORZ™ LOW termék magassága 22 cm, ami tökéletes az ágy alatti tároláshoz. A nagy teherbírású, vízálló EVA talpaknak és az oldalsó fogantyúknak köszönhetően ezek a táskák ideálisak az ágyszék alá csúsztatáshoz.

Tökéletessé teszi őket a középső vagy felső szintű opciókhoz is, amikor egymásra szeretné helyezni STORZ™ rendszerét. A többi STORZ™ modell mindegyike 32 cm magas; ezek nagyszerűek az általános, sokoldalú tárolási lehetőségekhez és alapegységként, ha egymásra rakott tárolóegységet szeretne. A hosszúságok három lehetőségre oszthatók: 20, 40 és 60 cm, amelyek lehetővé teszik mindenféle moduláris elrendezés létrehozását.

Két asztal termék egészíti ki a választékot, amelyek kompatibilisek a 40 és 60 cm-es méretekkel. Ezek kiválóan alkalmasak arra, hogy STORZ™ rendszerét teljes méretű asztali egységgé alakítsa, ha szükséges.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Sonik Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
SONIK STORZ 36L MODULÁRIS HORGÁSZESZKÖZ TÁROLÓ (KICSI)
21 690 Ft Opciók választása