SONIK KAMERA TÁROLÓ TÁSKA

9 890 Ft11 790 Ft

Legolcsóbb ajánlat

A Sonik fényképezőgéptáska betétek lehetővé teszik a fényképezőgép és az objektívek szállítását és védelmét, függetlenül attól, hogy milyen poggyászban választja őket.

Kiváló védelmet kínálnak, gyors hozzáférést biztosítanak a kamerakészlethez, és úgy méretezték, hogy a legtöbb poggyászból könnyen be- és kicsúszhassanak.

Az extra vastag, 15 mm-es EPE hab és a sima bársony bélés nagyszerű védelmet nyújt nemcsak a fényképezőgépeknek és objektíveknek, hanem más törékeny elektronikai készleteknek is.

Több eltávolítható elválasztóval rendelkeznek, így testreszabhatja a tárolási elrendezést, és teljesen modulárisak, így a készlet kínálatának bővülésével hozzáadhat/eltávolíthat betéteket.

A standard betét tökéletes a legtöbb DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgéphez és két extra objektívhez. A nagyobb betéttálcába belefér a fényképezőgép és négy extra objektív, vagy szükség esetén egy kis drón is.

Méret:
• Tálca méretei SZ28 Mé21 H16 cm

• Tálca belső méretei W26 D19 H14

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Sonik Cikkszám: pp-22448 Kategóriák: , ,
SONIK KAMERA TÁROLÓ TÁSKA
9 890 Ft11 790 Ft Opciók választása