MOSS DELPHIN ATOMA FEEDER BOTZSÁK 145CM 390/3 RÉSZES BOTOKHOZ

15 990 Ft18 890 Ft

Legolcsóbb ajánlat

Delphin Két rekeszes ATOMA botzsák

A Delphin ATOMA egy két fakkos feeder botzsák mely speciálisan a feederes horgászoknak készült! Ez egy puha két reszekes botzsák melynek habbélését finom nylon bevonat borítja. Ez a kombináció biztonságosan megvédi értékes horgászbotjaidat és orsóidat a sérüléstől. A botzsák külsején T-PROTECT zseb van, mely kifejezetten a feeder spicctartók elhelyezésére szolgál. Ugyanezen az oldalon egy hosszanti cipzáros zseb van a horgász kellékek elhelyezésére.

A másik oldalán hosszanti zseb van műanyag klippel ellátva, melyben el tudod helyezni az összecsukható merítődet vagy a merítőnyeledet. Találsz további nyílásokat, melyek a leszúrók tárolásához van és hevederek segítségével tudod rögzíteni a botzsákhoz.

A botzsákban elegendő hely van a boton hagyott orsónak is, így következő horgászatkor gyorsan össze tudod készíteni azokat a horgászatra. A teljes felső részen minőségi kétirányú cipzár van, ezért a felszerelésed belehelyezése egyszerű és gyors lesz. A cipzár futói praktikus műanyag húzókkal vannak ellátva. A fekete és piros szín az ATOMA botzsák széria jellemzője.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: DELPHIN Cikkszám: pp-22148 Kategóriák: ,
MOSS DELPHIN ATOMA FEEDER BOTZSÁK 145CM 390/3 RÉSZES BOTOKHOZ
15 990 Ft18 890 Ft Opciók választása