Carp academy mystic 2+1 elektromos kapásjelző szett

Original price was: 38 990 Ft.Current price is: 37 040 Ft.

Görgőbe épített színes LED jelzővel, magasítóvillákkal felszerelhető elektromos kapásjelző.

A készülék számos praktikus tulajdonsággal bír, beépített akkumlátor feszültség mérésre képes, kapás utánjelzése 20 mp. Külön éjjeli fény bekapcsolható az adókon. A szettben található vevőegységen a rezgő mód is megtalálható. Egyszerűen újraprogramozható.

A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA: Helyezzen az adó egység hátsó rekeszébe három darab AAA tartós elemet a polaritásnak megfelelően, majd a készülék alján található váltókart kapcsolja át a bekapcsoláshoz.

A V-gomb megnyomásával nyolc szinten változtatható a hangerő, a maximális hangerő elérését követően a készülék a csendes tartományba ugrik vissza.

A T-gomb megnyomásával nyolc különböző hangszín állítható.

Az S-gomb megnyomásával hat különböző érzékenység állítható. A legérzékenyebb az egyes fokozat.

Az L-gomb rövid megnyomásával kapcsolható be a mágneskereket megvilágító lámpa.

A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA: Helyezzen a vevő egységbe három darab AAA tartós elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz használja a készülék tetején lévő váltókapcsolót.

A V-gomb megnyomásával nyolc szinten változtatható a hangerő, a maximális hangerő elérését követően a készülék a csendes tartományba ugrik vissza.

A T-gomb megnyomásával nyolc különböző hangszín állítható.

A rezgést szimbolizáló gomb rövid megnyomásával bekapcsolható a rezgő mód – független a hangerő beállításoktól.

ÚJRAPROGRAMOZÁS: Az L-gomb és V-gomb egyszerre történő megnyomásával aktiválható az azonosító mód. Az L-gomb további megnyomásával kiválasztható az adók azonosítása (piros, kék, zöld és sárga). A kiválasztott készülék és a hozzá tartozó lámpa kiválasztása után az adó mágneskerekének elforgatásával a vevő azonosítja a készüléket. Az L-gomb segítségével kiléphetünk a funkcióból.

KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.

Vízálló
Hangerő (db): 8
Hangszín (db): 8
Érzékenység (db): 6
Áramforrás: 3xAAA
Rezgő üzemmód
Ejtőskapás jelzés
Éjszakai fény
Swinger csatlakozás

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Carp Academy Cikkszám: sneci-TF-6328-002 Kategóriák: ,