Carp academy mojo 3+1 elektromos kapásjelző szett

Original price was: 53 990 Ft.Current price is: 51 290 Ft.

Lopásvédővel és akkufeszültségmérővel ellátott profi készülék!

Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel. 15 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal.

A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA: Helyezzen az adó egységekbe a 9V-os elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz tartsa lenyomva középső fehér LEDgombot legalább 2 mp-ig.

A LEDgomb további funkciói: Első kattanás: éjszakai fény bekapcsolása (szenzoros fényérzékelővel), Második kattanás: lopásvédő bekapcsolása (bot leemelésekor a riasztó megszólal), Harmadik kattanás: éjszakai fény kikapcsolása, Negyedik kattanás: lopásvédő kikapcsolása. Amennyiben az akkufeszültség 5.5 V alá csökken, a ledgomb villogni kezd.

A V gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangerő.

A T gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangtónus.

Az S gomb tekerésével hat különböző érzékenység állítható, a víz hullámzásának és a szélviszonyoknak megfelelően. (Első fokozat a legérzékenyebb)

A futó ledsoron húzás esetén felfelé, ejtős kapásnál fentről lefelé futnak a lámpák. Az azonosító lámpák (piros, kék, zöld vagy sárga) a kapást követő 15 mp-ig folyamatosan világítanak.

A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA: Helyezzen a vevő egységbe a 3 db AAA típusú elemet, polaritásnak megfelelően. Nyomja meg 3 mp-ig a fekete, jobb felső Function gombot, a készülék egy rövid hangjelzéssel és a ledek felvillanásával bekapcsol. Kikapcsoláshoz tartsa lenyomva 3 mp-ig a gombot és a készülék hosszú hangjelzéssel kikapcsol.

A vevő alkalmas arra, hogy azon keresztül, távolról is beállíthassa a kapásjelzőit! Nyomja meg röviden a fekete Function gombot, ekkor kigyullad a piros ledlámpa és villogni kezd a középső LEDgomb, valamint az oldalsó ledlámpák (V/T/S). Ebben az állapotban a piros jelzésű kapásjelzőjét tudja átállítani.

A középső LEDgomb rövid megnyomásával választhat a hangerő (V), hangszín (T) és érzékenység (S) menük között, majd a V+ és V- gombok segítségével a kapásjelző átállítható.

A középső LEDgomb hosszú megnyomásával be- és kikapcsolhatja a lopásgátló funkciót is. A további kapásjelzők (kék, zöld, sárga) a fekete Function gomb ismételt rövid megnyomásával érhetőek el. Az ötödik megnyomásnál a bal felső ledpár kék fénnyel jelzi, hogy megfelelő az adó és vevő közötti távolság. Hatodik nyomással kilép a menüből.

A középső LEDgombot 3 mp-ig nyomva tartva bekapcsolja az éjjeli fényt a vevőn.

A V+ és V- gombok segítségével öt szinten változtatható a hangerő, legalacsonyabb fokozatban rezgő módba kapcsol a vevő.

Húzás esetén mindkét lámpa piros, ejtős kapásnál pedig kék fénnyel villognak. Amennyiben az akkumlátor feszültség 3.3 V alá csökken, a kék és piros lámpa egyszerre villog.

ÚJRAPROGRAMOZÁS: A készülék hátulján található rejtett gomb megnyomásával a piros led bekapcsol. A piros jelzésű kapásjelző mágneskerekét (zsinórvezető görgő) el kell fordítani, ekkor a készülék hangjelzéssel rögzíti az adót. A rejtett gomb ismételt megnyomásával állíthatóak be a következő (kék, zöld, sárga) jelzésű kapásjelzők is.

KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.

Vízálló
Hangerő (db): 4
Hangszín (db): 4
Érzékenység (db): 4
Áramforrás: 9V+3AAA
Rezgő üzemmód
Ejtőskapás jelzés
Éjszakai fény (szenzoros)
Lopásvédelem
Swinger csatlakozás

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Carp Academy Cikkszám: sneci-TF-6324-003 Kategóriák: ,