Carp expert advancer egybotos method 360 cm feeder szett

Original price was: 30 800 Ft.Current price is: 22 790 Ft.

Cikkszám: 12046-019

Tartalom: 360 cm bottal

Carp Expert Advancer Method szett

Aki eredményesen akar horgászni, nem zárhatja ki a method technikát a módszertárából. Pláne azokon a vizeken, ahol intenzíven telepítenek és főként ponty, amur alkotja a megfogható halak zömét. Már kis mennyiségű etetőanyaggal is eredményesek lehetünk, a kulcs a minőségben van. Ez a módszer kedvez a kereső horgászatnak, így nem kell alapetetést végeznünk, bármikor odébb állhatunk, nem beszélve arról, hogy vizeinket is kevésbé terheljük Ehhez a kereső horgászathoz tökéletesen megfelel a Carp Expert legújabb, Advancer Method szettje.

Szettünk gerincét a legújabb Advancer Feeder alkotja. Az Advancer IM6-os Carbon felhasználásával készült, ami rendkívül könnyen kezelhetővé, kellően rugalmassá és erőssé és ellenállóvá teszi a blankot.

A kiváló blank mellett, igazán igényes kivitelű parafa-duplon nyéllel rendelkezik, ami magabiztos dobást garantál mindenféle körülmény között. Ez a pontos dobások kivitelezésének alapkövetelménye.

2 méretben elérhető a széria, 3 részes kivitelekben, ami garantálja a könnyed és kényelmes szállíthatóságot, legyen szó autós, motoros vagy egyéb szállítási módról a vízpartra. SIC betétes gyűrűsorral van szerelve természetesen, mely elősegíti a távoli dobások elérésében, ehhez egy kellően vékony 0,25 mm körüli monofil használatát javasoljuk hozzá.

Orsótartója klasszikus, csavaros kialakítású, melybe tökéletesen passzol a Carp Expert Advancer Runner 6000 orsó, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi.

A beépített 3+1 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű grafit anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben. Kiegyensúlyozott rotorja 4,7:1 áttételű, mely könnyed zsinórcsévélést biztosít,

A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Az orsóhoz természetesen egy tekercs Power Feeder zsinór is jár, plusz a Method módszer kiaknázása végett, természetesen egy Carp Expert method kosár készlet is, az ahhoz paaszoló töltőszerszámmal, plusz egy csomag csalitüskével szerelt horoggal.

Nem csak egy kezdő horgász örülhet egy jól eltalált aprócikkes szettnek. Bárkinek nagy könnyebbséget jelent, ha összeállítják milyen kiegészítők szükségesek feltétlen egy rapid békéshalas horgászathoz. Ha ehhez még a megfelelő csalik is társulnak, akkor az már több a jónál, így egy aprócikkes összeállítás is része csomagunknak.

A Carp Expert Rapid All-in Feeder kiegészítő szett az alábbi összetevőkből áll:
– 2 féle gumikukorica + 1 féle gumi pellet
– Erős pontyozó forgók és gyorskapcsok
– Többféle méretű praktikus gumikúp és gubancgátló
– Gumigyöngyök
– Finomszerelékes feeder gyorskapcsok
– Csalitüskék
– Csalifúró és fűzőtű

Sőt, hogy tényleg csak be kelljen dobni, egy kiló Benzár Mix etetőanyag, egy Method tojás és egy praktikus etetőanyag keverő is az Advanver Feeder szettünk része lett.

A szett teljes tartalma:
– Carp Expert Advancer Feeder-and-nbsp,50-100 g 3,6 vagy 3,9 méteres hosszban
– Carp Expert Advancer Runner 6000 orsó
– Egy tekercs Power Feeder zsinór
– Carp Expert Method kosár szett töltővel
–and-nbsp,Carp Expert Rapid All-In Feeder kiegészítő szett dobozzal
– Csalitüskés method előke
– 1 db Benzár Method Egg
– 1 csomag etetőanyag
– Etetőanyag keverő

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Carp Expert Cikkszám: sneci- EF-12046-019 Kategóriák: ,
Carp expert advancer egybotos method 360 cm feeder szett