KOÓS-FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓ CSINÁLD MAGAD BARKÁCSSZETT

6 990 Ft

Koós-féle csúszó úszó Csináld magad Barkácsszett

A harcsa horgászata igen kifinomult és nagy gyakorlatot igénylő horgászmódszerek összessége. Ezek terén a legnagyobb hazai szaktekintély Koós Feri, aki híres csúszó végszerelékét most a barkács hajlamokkal rendelkezőknek is a rendelkezésére bocsátja.

A harcsa horgászatának egyik sarkalatos pontja, hogy felszerelésünk akár az egész éjszaka mozgó kishallal sem akadjon össze.

A hagyományos felszerelések nem eléggé merev főzsinórjait és előkéit a horgon lévő kishal sajnos nem egyszer úgy összegubancolja, hogy megbontani csak késsel lehet. Így az egész éjszakánk kárba vész, hiszen a kapás esélye gyakorlatilag nulla.

A megfelelő merevség eléréséhez gubancgátló csöveket, merev előkéket és hatalmas, nagy teherbírású forgókat kell beillesztenünk.

Mindezeket megkapjuk a Koós Csináld Magad szettel, melyet otthon állíthatunk össze, így sokkal költséghatékonyabb megoldást kínálunk a horgászok számára.

A szett tartalma:
– 1 db belső vezető cső
– 2 db parafa test
– 2 db 6 cm-es és 1 db 8 cm-es üvegszál
– 1 db 28 cm-es üvegszál
– 1-1 kis-, és nagyméretű forgó, mindkettő teherbírása 100 kg
– 1 db 40 cm-es Aramid Leader fonott zsinór
– 1 db nagyméretű horog
– 1 db 40 cm-es monofil előke zsinór
– 1 db 29 cm-es műanyag cső

Ezenfelül a tökéletes végszerelék összeállításához szükségünk lesz egy Koós féle csúszó úszóra és egy nagy méretű végólomra, vagy csúszó ólomra, mely a felszerelés végére kötve helyben tartja szerelékünket.

A szett tartalmazza az összeszerelés mozzanatait, képeken illusztrálva, melynek segítségével gyorsan létre tudjuk hozni, saját harcsázó végszerelékünket.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Koós Cikkszám: pp-14166 Kategóriák: ,
KOÓS-FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓ CSINÁLD MAGAD BARKÁCSSZETT
6 990 Ft Opciók választása