WIZARD NEOPRENE PERGETŐKESZTYŰ

5 190 Ft

Wizard neoprén pergetőkesztyű

A Wizard széria a rablóhalas, illetve a pergetést favorizáló horgászok igényeire nyújt kiváló megoldásokat.

Ezen szortimentet bővíti ez a neoprén osztott ujjazással ellátott pergető kesztyű is, mely a hidegebb idő beálltával, igazán hasznos és hálás kiegészítő lesz bármely pergetőhorgász részére.

A Wizard kellékektől megszokott, neonzöld dizájn a kesztyűn is természetesen helyt kapott, szürke és fekete anyagok kiséretében. A felső része neoprén, a belseje pedig 2 csúszásmentes anyag ötvözete, amik garantálják a tökéletes használatot, ami magában foglalja a halak biztos kiemelését is a vízből, hátuknál fogva.

Osztott ujjazásának köszönhetően, viselete használati funkcióit tekintve is komfortos, 3 vágott és 2 teljes ujjrész került rajta kialakításra, melyek dobásoknál és az orsó tekerésénél fognak előtérbe kerülni.

A kesztyű tökéletesen a kézfejre simul, univerzális méret, mivel a csuklón tépőzárral fixálható, szeles időben is kiváló variáns.

Az őszi, téli időszak praktikus pergető kiegészítője, komfortossága mellett, a hasznossága, a ragadozók stabil megfogását is elősegíti.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Wizard Cikkszám: pp-17783 Kategória:
WIZARD NEOPRENE PERGETŐKESZTYŰ
5 190 Ft Opciók választása