MOSS DELPHIN SG C2G POLARIZÁLT SZEMÜVEG

7 790 Ft

Az eredeti, C2G terepszínű termékeink nagy népszerűsége miatt úgy döntöttünk, hogy napszemüvegeink kínálatát egy új modellel bővítjük ugyanebben a dizájnban. A sötétzöld keret, a sötét lencsék és a terepszín kombinációja ideális választás horgászok és vadászok számára, stílusos kialakításuknak köszönhetően pedig minden szabadtéri tevékenységhez, sportoláshoz vagy akár mindennapi viselethez is alkalmas. Az egyszerű keret könnyű és strapabíró műanyagból készült, ergonomikus formájának köszönhetően pedig nagyon kényelmes viselet.

A C2G napszemüvegek kifinomult dizájnjuk mellett az UV-szűrős lencséknek köszönhetően védelmet nyújtanak a szemnek a napsugarak ellen. Ezenkívül a polarizált lencsék kiszűrik a víz felszínéről érkező tükröződéseket, így könnyen megkülönböztethetjük az akadókat vagy a halakat a víz alatt. A napszemüveghez alap tartozékként egy kemény védőtok is jár.

A Delphin polarizált napszemüveg kiváló minőségű termék, amely rendelkezik az Európai Unió által megkövetelt összes szükséges tanúsítvánnyal és termékteszttel. Ez garantálja egészségügyi alkalmasságukat és kiváló teljesítményüket, amelyet számos teszt igazol.

Technikai paraméterek:

Orr szélesség: 2,3 cm

Lencse méretei: 5,8 x 4,3 cm

Szár hossza: 13 cm

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: DELPHIN Cikkszám: pp-23021 Kategóriák: , ,
MOSS DELPHIN SG C2G POLARIZÁLT SZEMÜVEG
7 790 Ft Opciók választása