AQUILA SONAR POLÁR NAPSZEMÜVEG AMBER YELLOW

14 990 Ft

Aquila Sonar polarizált napszemüveg

Az AQUILA polarizált napszemüveg fantasztikus dizájnnal rendelkezik, kiváló védelmet nyújt és a legmagasabb kényelmet nyújtja szemének! A vadonatúj AQUILA Premium Polarized szemüveg széria megfelel a horgászszemüvegekre vonatkozó legmagasabb szabványoknak. A prémium sportnapszemüvegek világviszonylatban vezető gyártója gyártja a termékeket.

A sárga lencsék tökéletesek a felhős napokon, kora reggel vagy késő esténként. Ha sötét fenekű vizeken horgászunk, ez a típus a megfelelő. Világosabbá teszi a nézetet és fokozza a kontrasztokat.

A kék lencsék pedig, kiválóak a legerősebb napsütéssel bíró napokon. Ez a szemüveg csónakos, pergető használatra is kiváló alternatíva,

A keret polikarbonát anyagból készült, amely nagyon tartós és könnyű lett. A keretek kettős fröccsöntési eljárással készülnek. A puha orr- és fülpárnák kényelmes és puha gumiösszetétellel készülnek. A szemüveg viselésének kényelme maximális, ami fontos tényező horgászat során. A szállítás szemüvegtartó tokkal történik.

TAC lencsék: Az AQUILA Premium polarizált szemüveg lencséi triacetát cellulóz anyagból készültek. 7 rétegből készülnek (beleértve a polarizáló réteget is), ami tökéletes védelmet és kristálytiszta képet eredményez. Ezenkívül a lencsék nagyon tartósak és ellenállnak a pornak és a kopásnak.

Az AQUILA polarizált szemüveg a napfény UV-A és UV-B sugárzásának 100%-át kiszűri és védi a szemet. A polarizált szűrő tükröződésmentességet biztosít a vízfelületeken. Fantasztikus kilátás nyílik a halak megtekintésére, a vízfelszín alatt. Az AQUILA szemüveg tökéletesen megvédi a szemét a napfénytől, a tükröződéstől és a káros sugárzástól.

Jellemzők:
– Polikarbonát keret
– Puha orrpárna
– Puha belső gumi alkatrészek
– Tartós triacetát lencsék
– 7 rétegű védőlencse polarizáló szűrővel
– 100% UV-A és UV-B védelem
– Tartó tok a csomagban

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Aquila Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
AQUILA SONAR POLÁR NAPSZEMÜVEG AMBER YELLOW
14 990 Ft Opciók választása