By döme tf long cast 5500 távdobó orsó

Original price was: 33 990 Ft.Current price is: 32 290 Ft.

Nagy távolságú horgászatokhoz lett kialakítva! Tökéletes társa a TF Master Carp Long Cast botoknak!

Robosztus felépítésű orsó, mely ennek ellenére viszonylag könnyű maradt, a nagyobb méret is mindössze 549 gramm. Egyik különlegessége a gyorsfék, amely fél fordulattal szinte teljes egészében zárható. A filclamellás, portól védett fék természetesen a fék bármilyen állása mellett hibátlanul működik és finoman adagolja a zsinórt. Emellett a rotorfék – mely különösen fontos a távdobó orsóknál – nyitott felkapókarnál blokkolja a rotor elfordulását, megakadályozva ezzel a felkapókar dobás közbeni, véletlen visszacsapódását.

A testben meglapuló 5+1 csapágy könnyed, sima futást eredményez. A precíz zsinórképért a csigatengelyes dobemelés felel. Nagy átmérőjű (67 mm), alumínium dobja nemcsak gyors zsinórbehúzást tesz lehetővé, de gyorsan is pereg le róla a zsinór. A peremfutó orsók közös sajátossága, hogy figyelmetlen használat esetén a dob alá tekeredhet a zsinór. Ennek kiküszöbölésére a dob alatt egy „gubancgátló keret” van a tengelyre helyezve, amit gyakorlatilag észre sem lehet venni. A csapágyazott zsinórvezető görgő garantáltan nem csavarja a zsinórt, precízen teszi azt a helyére.

Méret: 55
Fékrendszer: Precíziós elsőfék
Csapágy: 5+1
Áttétel: 4.6:1
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium – távdobó dob
Alumínium CNC hajtókar gumifogantyúval
Zsinóraláfutásgátló rendszer
Dupla fém zsinórklipsz
Gyorsfék-rendszer
Csigatengelyes dobemelés
Felkapókar visszacsapódás gátló rendszer
Végtelen visszaforgásgátló
Tömeg: 564 g
Zsinórkapacítás: 0.20mm/300m, 0.25mm/190m

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: By Döme Cikkszám: sneci-TF-2501-655 Kategóriák: , ,