By döme tf power fighter pro 6000 feeder orsó

Original price was: 15 990 Ft.Current price is: 15 190 Ft.

Jelenleg nem elérhető

Legolcsóbb ajánlat

Ez a típus a palettánk egyik legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített orsójának, a Power Fighter-nek a továbbfejlesztett utódja.

Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal. Külseje a legnevesebb orsógyártók legmívesebb termékeire emlékeztet, miközben ezek a modellek a By Döme TEAM FEEDER orsócsalád legkedvezőbb áru alap alternatívái.

A megújult külső mellett, az alábbi elemek változtak a korábbi modellekhez képest:

– Precízebben állítható első főfék rendszer, amely 100%-osan por- és cseppálló.

– Megerősített, masszív tengely, ház és rotor, amely még strapabíróbbá teszi az orsót, kiegyenlített, sima futást biztosítva.

– A vékony acéldrót felkapókart egy erősített, cső felkapókarra cseréltük.

– A hajtókart, a hajtókar végét és az orsótestben található hajtókar-rögzítőcsavart is újra cseréltük. Nagyméretű, ergonomikus hajtókar fogantyút kapott.

– Új kialakítású, szélesebb dob, távdobó kilépő éllel.

– A csapágyak száma (4+1) nem változott, de ezek minősége is egy lényegesen magasabb szintet üt meg. Az orsó illesztése és ezen keresztül a használati értéke is lényegesen jobb lett.

A mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr és haladó horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa. Így a legtöbbek által használt 3,3, 3,6, 3,9 méteres botokhoz ideális választás. A család a legkedveltebb 3 különböző méretben kerül forgalomba

Fékrendszer:
Elsőfék
Csapágy: 4+1
Áttétel: 4.6:1
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium (távdobó)
Végtelen visszaforgásgátló
Anti-twist rendszer
Dupla fém zsinórklipsz
S-Curve zsinórfektető rendszer
Zsinórbehúzás: 62 mm dobátmérő, 88 cm / fordulat
Zsinórkapacítás: 0.25mm/145m
Tömeg: 400 g

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: By Döme Cikkszám: sneci-TF-2533-560 Kategóriák: , ,