WIZARD DROPSHOT LEADER LIGHT 10G 0.20 12ES HOROG

690 Ft790 Ft

Wizard Dropshot Leader

Az egyre népszerűbb Dropshot módszer szerelmeseinek készült ez az előre elkészített szerelék, melyet csupán a főzsinórunk végére kell felkötni!

A DS módszer lényege, hogy a csalihoz használt horog és a dobáshoz kellő ólom nem egybe van építve, hanem külön kell a szerelékre felhelyezni azokat. A szeparálás lényege, hogy ezáltal a műcsalink nem fog a fenékre érni, hanem a DS ólomtól beállított távolságban fog mozogni, teljesen vízközt. Ezt hagyományos módszerekkel nem tudnánk elérni.

A módszerrel akár egy adott helyen a csalit megállítva, egy hosszabb vontatás után, tudunk kapást kicsikarni kisebb helyben tartott mozgatással, ami gyakran meg is hozza a ragadozók rávágását

A szerelék teljesen Fluorocarbon zsinórra van kötve, mely a víz alatt szinte láthatatlanná teszi azt!

A speciális DS kapocs miatt, a súly rögzítéséhez nincsen szükség külön kötésre, egyszerűen át kell húzni a fém kapcson a zsinórt és beleszorítani azt.. Garantáltan nem fog kicsúszni belőle.

A rendszer rendkívül gyors mélységváltoztatást tesz lehetővé.

A csomagban egy DS ólom is található, készre kötött szerelékkel, ami egy karikával végződik, így csupán a megfelelő plasztikot kell csak kiválasztani, a szerelék elkészítésével rengeteg időt spórolva.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Wizard Cikkszám: pp-20387 Kategóriák: , ,
WIZARD DROPSHOT LEADER LIGHT 10G 0.20 12ES HOROG
690 Ft790 Ft Opciók választása