CARP EXPERT SMART METHOD FEEDER 15G+20G+25G+35G TÖMKÖDŐVEL GO GREEN

Legolcsóbb ajánlat

Carp Expert Smart method feeder kosár szett töltővel GoGreen

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad.

Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében.

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

– A szett tartalmaz 4 darab method kosarat és egy töltőszerszámot, amelynek használata rendkívül gyors és egyszerű, a széles méretszortimentnek köszönhetően minden helyzethez megtaláljuk a megfelelő méretet.

Elérhető méretek:
– 15G+20G+25G+35G
– 30G+40G+40G+60G

Bővebben

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-21768 Kategóriák: , ,