CARP EXPERT PRO METHOD XL 30G+30G TÖMKÖDŐVEL GO GREEN CINK ÖTVÖZET

2 490 Ft2 990 Ft

Carp Expert PRO Method XL kosár töltővel – GoGreen cink ötvözet

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad.

Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében.

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

– A szett tartalmaz 2 darab XL-es méretű method kosarat és egy töltőszerszámot, amelynek használata rendkívül gyors és egyszerű.

– Elérhető méretek:
– 30 g + 30 g
– 40 g + 40 g
– 50 g + 50 g
– 60 g + 60 g

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: 3-5 munkanapMárka: Carp ExpertKereskedő: PecaPláza Cikkszám: pp-21764 Kategóriák: , ,