FOX EDGES SUPE WIDE GAPE HOROG (INTERNED EY 2

2 290 Ft

FOX EDGES™ SUPER WIDE GAPE (IN-TURNED EYE

A Super Wide Gape horog a tanácsadóinkkal és más tapasztalt horgászokkal folytatott számos és hosszas megbeszélés eredményeként született meg. Sok horgász egyet ért abban, hogy a széles öblű horgokkal sokkal jobb és biztosabb akadás érhető el, valamint a megakasztott halat is jobban tartja az ilyen formájú horog, így sokkal több sikeresen kifárasztott és megszákolt halat raktározhatunk el a horgászemlékeink közé és engedhetünk vissza ép szájjal az éltető elemébe.

Ezért egy olyan horog tervezésébe fogtunk bele, amelynek öböl méretét még tovább növeltük, mint a rendkívül népszerű Wide Gape és Stiff Rig horgainknál. Következzen hát a „Super Wide Gape”, egy hosszú, széles ívben hajlított, szuperéles, tűhegyes horog, amelynek az öble nagyobb, mint bármelyik korábban forgalmazott horgunk.

A tesztek során bebizonyosodott, hogy ez a horog még a legegyszerűbb szerelékeken is hihetetlen eredményeket produkál, és igen nagy halak fárasztásával is megbirkózik.

Az ilyen széles öblű horognál nagy előny, hogy miután a hal beszívta a szereléket, a kifújáskor annyira szabaddá válik tűéles horoghegy, hogy jelentősen megnő az esélye, hogy a horog megakadjon a hal szájában, így kevesebbet kell aggódni a szerelék mechanikája miatt, és több energiát fordíthatunk a megfelelő hely kiválasztására.

– A Wide Gape hajlított hegyű Edges horog szuper széles öblű változata
– A szélesebb öbölnek köszönhetően a horognak sokkal jobbak az akasztási mutatói
– Tökéletes választás a süllyedő csalis és pop-up előkék kötéséhez
– A hajlított hegy segít csökkenteni horogelakadás esélyét, és kiváló választás a kavicsos aljzaton történő horgászathoz is
– Szuper éles Arma Point technológia
– 10 fokkal befelé fordított szem
– Tükröződésmentes, sötét bevonat
– Szuper erős, de könnyű XC81 vanádium kovácsolt acél szerkezet
– 6-os, 5-ös, 4-es és 2-es méretben kapható

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Fox Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
FOX EDGES SUPE WIDE GAPE HOROG (INTERNED EY 2
2 290 Ft Opciók választása