BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP FINE BARBLESS 10

1 100 Ft

Benzár Concourse Method Carp Fine Barbless horog

A Benzár Concourse horogszéria a legjobb minőségű, japánban készült horgokat öleli fel, melyek között elsősorban a method feeder technika kedvelői találhatják meg a nekik leginkább megfelelő variánst.

A Fine Carp típus, ahogyan arra a neve is utal, egy kifejezetten a finom method horgászathoz optimalizált modell, amely vékonyhúsú, nagyon öblös és közepesen hosszú szárú kialakítással rendelkezik. Ez a horog a pontyok, a kárászok vagy a keszegfélék finom, kis csalikkal, lágy botokkal történő megfogásához lett optimalizálva.

Azonban annak ellenére, hogy a horog nagyon könnyű és tényleg a finom horgászathoz készült, meglepően erős! Horgászaink természetesen a végleteknek is alávetették a tesztek során a modellt és előfordult, hogy egy távdobó, 420-as bottal, 100 méternél nagyobb távolságból egyetlen horoggal egymás után 13-14 pontyot is sikeresen szákba tudtak terelni. Mindezt anélkül, hogy a horog hegye kicsorbult volna vagy, hogy a horog kissé megnyílt volna. Talán ez is mutatja, hogy a japán technológia mi mindenre képes!

Egyetlen fontos jellemző maradt már csak háta, mégpedig az, hogy a Fine Carp modell szakáll nélküli. Emiatt a legszigorúbb szabályok szerint működtetett tavakon vagy az ezek szerint rendezett versenyeken is használható ez a horog.

Az elérhető méretek: 10-12-14-16-18

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22122 Kategóriák: , ,
BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP FINE BARBLESS 10
1 100 Ft Opciók választása