KORDA BASIX WIDE GAPE 4 HOROG BS 10DB

1 490 Ft1 590 Ft

Korda Basix Wide Gape Pontyozó Horog

A Basix Wide Gape horgot egyenesen a csomagból lehet felhasználni a legkülönfélébb szerelékekhez, anélkül, hogy sok más alkatrészt kellene hozzáadni. Alkalmas süllyedő csalihoz, de pop-up és wafter-hez is használható. Az agresszív befordított fül segít abban, hogy beforduljon és jól akadjon anélkül, hogy további Kickers-t vagy zsugorcsövet kellene hozzáadni az előkéhez.

Különleges ‘X’ drotból készült, így mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon használható, erőssége miatt nem feltűnő fekete nikkel bevonattal rendelkezik. Hosszú élettartamra tervezték és több halat is meg lehet fogni ugyanazzal a horoggal, még mielőtt cserélné a horgász.

Dobás előtt mindig ellenőrizze, hogy még mindig éles-e a horog. A formaterezés alapja a hihetetlenül hatékony eredeti Wide Gape, amely az évek során számtalan nagy ponty kifogásában volt sikeres.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Korda Cikkszám: pp-19952 Kategóriák: ,
KORDA BASIX WIDE GAPE 4 HOROG BS 10DB
1 490 Ft1 590 Ft Opciók választása