CAMILLUS CUDA MINI 6.75 FOLDING KNIFE, DRAB GREEN HORGÁSZ KÉS

14 990 Ft

Camillus Cuda Mini Folding Knife zsebkés

Camillus Cuda Mini összecsukható kés G10 nyéllel és 3″ AUS-8 acél pengével.

A G10 fogantyúk taszítják a nedvességet, és fizikailag stabilak minden időjárási körélmény alatt. Az AUS-8 kivételes egyensúlyt kínál a szívósság, az élek élessége és a korrózióállóság között.

Az acél karbonitrid titánnal van kötve, amely ellenáll a rozsdának és a korróziónak, és akár 10-szer keményebb, mint a kezeletlen acél, így a penge élesebb és tovább marad. Ez a kés gyorszáras csapágyrendszerrel rendelkezik.

A Camillus Cutlery 1876 óta szállít országszerte megbízható, innovatív és minőségi késeket, amelyek túlélték az idők igazi próbáját.

Az egyik legrégebbi késgyártóként a Camillus Cutlery mindig is elhivatott volt a minőség iránti igényre, és továbbra is ezt fogja követni vadász-, horgász-, sport- és taktikai késeikkel.

Világszerte ismert kézműves minőség – ez a Camillus módszere már több, mint 140 éve. A Camillus termékek Titanium-Bonded kiváló minőségű acélból készülnek, és átedzettek, hogy megtartsák az élt hosszútávon.

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: 3-5 munkanapMárka: CAMILLUSKereskedő: PecaPláza Cikkszám: pp-21381 Kategóriák: , ,