CARP EXPERT MEREVFALÚ PONTYMATRAC

15 990 Ft

Carp Expert merevfalú pontymatrac

A Carp Expert alapvető halvédelmi eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú oldalfallal ellátott pontymatrac, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos mérlegelésére is.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk matracot, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

A Carp Expert pontymatrac méretének és kellően magas, 20 cm-es oldalának köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban esetleg a földre kerüljön.

– A matrac mérete: 40×85 cm
– A belsején egy hossz mérésére is alkalmas skálázás is található, melyen a ráhelyezett hal egyből lemérhető.

Az alsó része hálós kialakítású, így a halak fotózása és partra segítése után, rendkívül gyorsan szárítható.

Azon pontyhorgászainknak ajánljuk, akik egy kedvező árfekvésű pontymatracra vágynak. A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a halvédelmi kiegészítőt.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-21257 Kategóriák: ,
CARP EXPERT MEREVFALÚ PONTYMATRAC
15 990 Ft Opciók választása