Energo team 50x200cm kék verseny haltartó

Original price was: 9 490 Ft.Current price is: 9 015 Ft.

Cikkszám: 72092-200

Anyaga: Szövetháló

Hossz: 2 m

Méret: Átmérő: 50 cm

Típus: Verseny haltartó

EnergoTeam kék verseny haltartó

Az ET kínálata kiváló minőségű 50 cm-es átmérővel rendelkező, kerek versenyhaltartókkal bővült, amely termékeket természetesen nem csak versenykörülményekhez ajánljuk.

A hálók rendkívül sűrű szövésű szövetháló anyagába a legkisebb keszegek is biztosan tárolhatóak, emellett a pontyok bognártüskéje sem akad fent benne. Az anyag előnyei közé sorolható a könnyed száradás mellett, hogy a halak külsejét se bántja, nem veszi át azok nyálkáját, ennek köszönhetően száradás után a kellemetlen szagok is kevésbé lesznek érezhetőek használata után.

50 cm-es átmérővel rendelkeznek, ami garantálja a halak nyugodt körülmények közötti elhelyezését. Ez az átmérő adott mind a 3 kivitelnél, ami 2, 2.5 és 3 méteres hosszt takar.

A merevséget adó keretek felső tagja alumíniumból készült, ami garantálja a hosszútávú használatot, a könnyed súly mellett.

Menete szabványos kialakítású, ami leszúrókkal és versenyláda adapterekkel is lehetővé teszi annak rögzítését.

A hálók alsó részén 2 rögzítőpanel is helyt kapott, ami szárítás és a vízben való elhelyezés során is kellő pozitív funkcionalitást ad használattól függően. A vízbe helyezve akár rögzítő súly is helyezhető ezen részre, de szárítás során is praktikumot biztosít ez a kiegészítő.

Súlyai mérettől függően:

2 m: 863 g
2,5 m:1041 g
3 m: 1143 g

Verseny vagy hétköznapi pecákra is ajánlott praktikus kiegészítő.

Bővebben
Szállítási díj: 1 490 Ft. Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: ENERGO TEAM Cikkszám: sneci-EF-72092-200 Kategóriák: , ,
Energo team 50x200cm kék verseny haltartó