Lucky spider (kajakra / hajóra) halradar

Original price was: 54 990 Ft.Current price is: 41 790 Ft.

Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: 74871-550

Hossz: 7m vezetékkel

Jellemző: Vezetékes

Méret: 11×10 cm

Típus: Spider

Tartalom: Radar, vezetékes szonár + kiegészítők

Lucky Spider vezetékes, színes kijelzős halradar, tartóval – csónakon, kajakon is használható

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Spider a Lucky radarok között egy kompakt méretű tartóval ellátott változat, mely egy vezetékes szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

– Kijelző: 2,2 inch LCD
– Mérési kapacitás: 100m
– Energiaigény: 4db AAA elem
– Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
– Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklete, légnyomás, halak helyzete, fenéken található növényzet és kövek meghatározására alkalmas.
– Működési hőmérséklet: -10-and-deg,C-tól 50-and-deg,C-ig

Tartozékok:
– Halradar
– 3 lábú tartó egység
– Szonár (7m vezetékkel)
– Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter

A Spider a hozzá járó adapteres tartóegységnek köszönhetően, könnyedén felhelyezhető bármilyen, akár fém felületre is, színes kijelzőjének köszönhetően, kompakt megoldást kínál csónakos használat alatt vagy akár egy kajakos pergetés alkalmával.

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Lucky Cikkszám: sneci-EF-74871-550 Kategóriák: , ,