Lucky rambo (black) hordható halradar

Original price was: 74 990 Ft.Current price is: 50 340 Ft.

Ingyenes szállítás

Cikkszám: 74871-510

Jellemző: Vezeték nélküli

Méret: 1,77 inch kijelző

Típus: Rambo

Tartalom: Radar, vezeték nélküli szonár + kiegészítők

Lucky Rambo kézi hordható vezeték nélküli halradar csuklópánttal

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Rambo a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi, hordható változat, mely egy vezeték nélküli szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző jobb felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után. A mélységmérőn látható, ha a vízmélység 0,6 méternél mélyebb, vagy 45 méternél sekélyebb.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Fenék kontúr

A kijelzőn tökéletesen láthatóak a a szonár alatti mederalakulatok, gödrök, esetleges púpok, lehetőséget adva a legjobb haltartóhelyek megtalálásához.

Termékspecifikáció:

– Kijelző: 1,77 inch TFT színes kijelző
– Mérési kapacitás (távolság): 70m
– Energiaigény: Belső akkumulátor
– Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
– Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység alkalmas.
– Működési hőmérséklet: -10-and-deg,C-tól 50-and-deg,C-ig

Tartozékok:
– Halradar, csuklópánttal
– Vezeték nélküli szonár
– USB töltőkábel

A vevőegységre implementált csuklópántnak köszönhetően, igazán egyszerűen használható az eszköz, minimális helyigényének és kompakt felhasználhatóságának köszönhetően, akár pergetéshez is tökéletes variáns.

Bővebben
Gyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Lucky Cikkszám: sneci-EF-74871-510 Kategóriák: , , Címke:
Fishinda Marketplace
Lucky rambo (black) hordható halradar