LUCKY KÉZI HALRADAR NOVA

21 990 Ft69 990 Ft

Lucky Nova multifunkciós kézi halradar

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Nova a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely 2 féle szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

– Kijelző: 2,8 inch LCD
– Mérési kapacitás: 45m
– Mérési távolság: 100m (Vez. nélküli módban)
– Energiaigény: Belső akkumulátor (3,7V)
– Vízállóság: Vízálló és lebegő kivitel
– Pontmátrix alapú adatkijelzés
– Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
– Halradar
– Szonár (vezeték nélküli)
– Szonár (7m vezetékkel)
– Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter
– Tároló doboz
– Nyakpánt
– USB kábel
– USB töltő
– Autós töltő

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Lucky Cikkszám: pp-17788 Kategóriák: , ,
LUCKY KÉZI HALRADAR NOVA
21 990 Ft69 990 Ft Opciók választása