DELPHIN APRÓCIKKES TÁSKA AREA CARPATH

15 990 Ft

Delphin AREA RigSTATION Carpath Táska

Az aktív pontyhorgászoknak mindig gondot okozott elrakni az összes kelléket és előkéit. Egészen mostanáig, megjelent a RigStation. Táska mely rengeteg tárhelyet biztosít, viszont kompakt, ötvözi egyben az előketartót és az aprócikkes táskát.

A fő rekesz bőséges helyet biztosít az aprócikkeknek, előkezsinóroknak és a szükséges eszközöknek melyekkel elkészíti szerelékét. Ráadásul négy doboz is található melyben az aprócikke elfér. A középső rész egyik oldalán kisebb hálós zsebek vannak, míg a másikon nagy hálós zseb található. Ennek köszönhetően mindig jól lássa mi hol van, így könnyen hozzáfér. A RigStation rendelkezik két hab fallal, melyre az előkötött horgait tudja rögzíteni. A hordó fül a táska felső részén van, így hordáskor nem fordítsa fel, felszerelése mindig a helyén van. Minőségi cipzárral és műanyag húzóval van ellátva. A RigStation a halmintás CARPATH sorozatot bővíti.

Műszaki paraméterek:

Méret:31cm x 24cm x 11cm

Belső zseb: 30cm x 23cm x 7cm

Belső rekesz méret: 10cm x  8cm

Belső rekesz méret: 21cm x 14cm

Műanyag bobozok mérete: 10,5cm x 6,5cm x 2,5cm

Habfelület mérete: 27cm x 10cm x 1cm

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: DELPHIN Cikkszám: pp-21737 Kategóriák: , ,
DELPHIN APRÓCIKKES TÁSKA AREA CARPATH
15 990 Ft Opciók választása