WATERSNAKE VENOM SX ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SXW 65/42 65LB

89 990 Ft159 990 Ft

WATERSNAKE VENOM ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR

A watersnake elektromos motorok kiváló minőséget képviselnek.

Azokra a vízterületekre, ahol nem lehet robbanó motort használni (pl. Balaton), vagy kisebb vizeken, ahol a 10-15 km-es hatótávolság elég egy horgászat alkalmával, nagy hasznát vesszük az elektromos motoroknak. Gyorsak, csendesek, úgy tudunk a haltartó helyek közvetlen közelébe kerülni, hogy az ott lévő halakat egyáltalán nem zavarjuk.

A motor burkolatát egy hínár védő uszonnyal látták el, ami megvédi a propellert a hínár felcsavarodástól, szinte szétvágja előtte a hínárszálakat.

5 előre és 3 hátrameneti fokozattal rendelkezik, így könnyen kiválaszthatjuk a kívánt sebességet. Nem árulunk el nagy titkot az elektromos motorok használatával kapcsolatban, hogy nem szabad őket teljes gázon járatni., mert akkor gyorsan lemerítik az akkumulátort. Érdemes inkább 4-es fokozatban menni, hogy messzebbre juthassunk.

Az összes Venom SXW motor tengelye egy rendkívül szívós kompozit, amelyet kifejezetten sós tengeri környezetben való használatra terveztek. A kormányrúd teleszkópos fogantyúi a sokoldalúság, a kényelem és az irányíthatóság érdekében készültek.

Bővebben
Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Watersnake Cikkszám: pp-21662 Kategóriák: , ,
WATERSNAKE VENOM SX ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SXW 65/42 65LB
89 990 Ft159 990 Ft Opciók választása