ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SENTIAL RED 66LBS

Original price was: 129 990 Ft.Current price is: 104 990 Ft.

Sential Red 66LBS elektromos csónakmotor

A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni.

Az E-sential legfőbb előnye elődjéhez képest, hogy energiatakarékosabb. Külső körülményektől is függ ugyan, de legalább 10% energiát tudunk megtakarítani használatával, ami hosszabb utakat, kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Ebből adódik, hogy kevesebbszer is kell tölteni! Használatához szükségünk van egy munka akkumulátorra. Azért munka akksi, mert egyedül az képes folyamatosan, hosszan és egyenletesen leadni a feszültséget. A csónakmotorok teljesítményéhez mérten különböző kapacitású akkumulátorokat célszerű használni. 66 lbs: 100Ah

Az E-SENTIAL CSÓNAKMOTOR beüzemelésének első lépése, hogy rögzítsük a csónak hátsó részén, majd állítsuk be a megfelelő szöget és mélységet, ezt úgy tudjuk megnézni, hogy bekapcsolás után ne kavarjon levegőt magával.

Tároljuk fagymentes helyen és védjük nyáron a tárolás során a közvetlen, hosszan tartó napsütéstől.

Jellemzők:
Alacsony fogyasztás, tökéletes energiafelhasználás
Állítható kar
Masszív, széles rögzítő szerkezet, stabil, dönthető
Fém szár
– Százalékos akkumulátortöltöttség jelző
– Törhetetlen, háromágú csiga
5 sebesség előre, 2 sebesség hátra.

Kiegészítő termék: ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR PROPELLER SENTIAL RED 66LBS
Megtekintés ENERGOFISH.HU-n Megtekintés PECAPLAZA.HU-n

Bővebben
Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: EnergoTeam Cikkszám: pp-15747 Kategóriák: , ,
ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR SENTIAL RED 66LBS
Original price was: 129 990 Ft.Current price is: 104 990 Ft. Opciók választása