CARP EXPERT MICRO MESH PVA SYSTEM 5M 25MM

2 790 Ft

Carp Expert Micro Mesh PVA System 5m

A PVA rövidítés mögött a polyvinyl-alkohol nevű, vízben oldódó anyag áll, melyből a horgászcikkiparban hálót, tasakot, vagy szalagot készítenek. Ezek a termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében, hiszen egyre többen ismerik fel a kis mennyiségű, koncentrált etetés fogósságát.

A PVA hálók talán a legismertebb formái ezeknek a kiegészítőknek, ebből kifolyólag több típus is található a Carp Expert kínálatában.
A Carp Expert Micro Mesh PVA System egy komplett rendszer a PVA hálós horgászathoz, mely áll egy erős, műanyag tárolóhengerből, mely minden esetben szárazon tartja a PVA hálónkat, egy műanyag csőből, melyre a háló kerül, illetve megkönnyíti annak megtöltését, és egy tömködő szerszámra, mely a kiválasztott csalogatóanyag összetömörítésében segít.
A Micro Mesh szövésnek köszönhetően akár egészen finom szemcséjű spodmixek, vagy apró pelletek is kerülhetnek a keverékünkbe az egész, tört, vagy őrölt bojlik mellé, azok garantáltan nem fognak belőle kihullani.
A keverék összeállításánál mindenképpen figyelni kell arra, hogy az összetevők ne tartalmazzanak vizet, hiszen az idő előtt szétoldaná minden PVA termékünket. Ezen mixek aromázása azonban történhet cukor, CSL, vagy alkohol bázisú, PVA barát Liquidekkel, melyek kifejezetten ezekre az alkalmakra lettek megalkotva.
25, 35 és 45 mm-es verziókban érhető el, melyek közül a 25mm-es inkább a dobós horgászatok kelléke, a 45mm-es a behúzós horgászatot kedvelők számára lehet tetszetős, a 35mm-es meg amolyan univerzális, mindenes típus.
Gazdaságos, 5m-es kiszerelésének köszönhetően több tucatnyi PVA hurka elkészítését teszi lehetővé, melyek – megfelelő módon és helyen használva – több tucatnyi gyönyörű fogáshoz segíthetik hozzá a horgászokat!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-22968 Kategóriák: , ,