MOSS DELPHIN QUEEN TELE 300CM 100G

16 990 Ft

A QUEEN sorozat esetében nem ülünk tétlenül a babérjainkon, és szorgalmasan dolgozunk azon, hogy bővítsük a hölgyeknek szánt termékkínálatunkat. Ez a strapabíró teleszkópos pontyozó bot minden hölgy számára szemet gyönyörködtető. A bottest matt rózsaszín színű, és lenyűgöző aranyszínű elemekkel van kiegészítve. Nagyon kifinomult, mégis kivételes vizuális megjelenésével a vízparton tartózkodó hölgyek közül senki sem fogja figyelmen kívül hagyni.

 

A különálló tagok egy megbízható, karcsú bottestet alkotnak, amely egészében kiválóan működik, és képes kezelni a nagyobb súlykategóriákba tartozó halak kirohanásait is. Mindegyik tag masszív gyűrűkkel van felszerelve, strapabíró SIC betétekkel, így nem okoz gondot a bot számára a különböző zsinórok, akár a fonott zsinórok használata sem. Az orsó megbízható rögzítéséről a klasszikus, de bevált DPS orsótartó gondoskodik. Az EVA habból készült, meghosszabbított nyél úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe, így kényelmes dobást és botkezelést tesz lehetővé.

 

Ha a Delphin QUEEN mellett dönt, kétségtelenül értékelni fogja a teleszkópos botra jellemző kompakt szállítási méreteket. Ráadásul tökéletesen illeszkedni fog a többi QUEEN felszerelése közé.

 

Technikai paraméterek:

 

Modell: 300cm/100g

Tagok száma: 6 db

Gyűrűk száma: 5

Bottest átmérője a nyél felett: 18,6 mm

Súly: 280g

Szállítási hossz: 87,5 cm

Nyél: osztott nyél, EVA hab

Nyélhossz: (a bot végétől az orsótartó közepéig): 52 cm

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: DELPHIN Cikkszám: pp-23086 Kategóriák: , ,
MOSS DELPHIN QUEEN TELE 300CM 100G
16 990 Ft Opciók választása