WIZARD ACTIVE SKILL BOT 2,10m MEDIUM LIGHT

8 490 Ft10 490 Ft

Wizard Active SKILL pergető bot

A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira.
Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.

Elsősorban nekik ajánljuk a Wizard Active Skill pecabotunkat, mely egyesíti magában a régi jól bevált  Skill és a legújabb Wizard botcsaládok előnyeit.
A könnyű, IM6-os carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.

A bot különlegessége érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti. A Wizard Skill tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére.

A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a  fonott zsinórok.

Azok számára ajánljuk ezt a horgászbotot, akik már ismerik a pergetés csínját-bínját és ennek kihasználására egy professzionális, mégis szuper ár-érték aránnyal bíró horgászbotot keresnek.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Wizard Cikkszám: pp-23093 Kategóriák: , ,
WIZARD ACTIVE SKILL BOT 2,10m MEDIUM LIGHT
8 490 Ft10 490 Ft Opciók választása