BOT ET BLADE POLE 5,00M

31 990 Ft

EnergoTeam Blade spiccbot

Csúcsminőségű spiccbot nem csak versenyhorgászoknak!

Az ET Blade Pole – spiccbot család IM12-es carbonból készült. A magas minőségű anyag teszi lehetővé, hogy a bot könnyű, ugyanakkor gerinces is legyen egyben. A közel 10 tonnával préselt carbonszálak vékony falának köszönhetően, még a 8 méteres hosszban is teljesen kecses, karcsú formát eredményez.

Markolata csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen tarthatjuk kézben.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

Csőspicces kialakításából következően alkalmas a begumizásra, ám az igazán termetes pontyokat, amurokat nem fogjuk megfogni vele, a bot nem erre való. Az igazi vízterület számára egy keszegekkel teli bánytó, víztározó vagy éppen nagyobb tavaink, mint a Balaton vagy a Velencei-Tó.

A horogelőke vastagságát tekintve egészen vékony 0,08 mm-es méretet is alkalmazhatunk. Begumizott pontyozás esetén az előkénk ne legyen vastagabb, mint 0,14 mm.

Bővebben
Ingyenes SzállításGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: EnergoTeam Cikkszám: pp-5109 Kategóriák: , ,
BOT ET BLADE POLE 5,00M
31 990 Ft Opciók választása