Preston supera x 13ft waggler 390cm match horgászbot

151 196 Ft

Jelenleg nem elérhető

A kifejezetten a modern, úszós horgászat igényeihez tervezett botcsalád, a Preston Supera X sorozat az úszós botok tervezésének csúcsa! A három modell mind a verseny, mind a természetes stílusú módszert lefedi, ezért mindegyik változat tökéletes akcióval és kiváló súlypont elosztással rendelkezik, így ezek a botok egész nap könnyedén kezelhetőek.

A Minima gyűrűzés, minden modellen megtalálható, csökkentve a súlyt, valamint a minimális súrlódásnak és a nagyobb átmérőnek köszönhetően minden dobáshoz extra távolságot ad hozzá.

Mint minden prémium kategóriás Preston bot, a Supera X is lapított EVA/parafa nyéllel rendelkeznek, amelyet az EVA anyagba gravírozott Supera X logó zár le. Prémium kategóriás botok, amelyek úgy néznek ki és úgy teljesítenek, mint semmi más a piacon!

A hagyományos úszós horgászathoz tervezett Preston Supera X 13FT Waggler 3.90M, kiváló zsinórkezelhetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a mélyebb vízben való horgászatot. Ez a modell egy igazi -mindenes-, ami hagyományosabb akcióval rendelkezik, így alkalmassá teszi, hogy minden méretű halra használható legyen. Ez a bot is kellően kiegyensúlyozott, így álom vele a hosszú idejű horgászat.

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Preston Cikkszám: sneci-PR-P0060007 Kategóriák: , ,