Preston supera x 12ft carp waggler 360cm match horgászbot

138 596 Ft

Jelenleg nem elérhető

A kifejezetten a modern, úszós horgászat igényeihez tervezett botcsalád, a Preston Supera X sorozat az úszós botok tervezésének csúcsa! A három modell mind a verseny, mind a természetes stílusú módszert lefedi, ezért mindegyik változat tökéletes akcióval és kiváló súlypont elosztással rendelkezik, így ezek a botok egész nap könnyedén kezelhetőek.

A Minima gyűrűzés, minden modellen megtalálható, csökkentve a súlyt, valamint a minimális súrlódásnak és a nagyobb átmérőnek köszönhetően minden dobáshoz extra távolságot ad hozzá.

Mint minden prémium kategóriás Preston bot, a Supera X is lapított EVA/parafa nyéllel rendelkeznek, amelyet az EVA anyagba gravírozott Supera X logó zár le. Prémium kategóriás botok, amelyek úgy néznek ki és úgy teljesítenek, mint semmi más a piacon!

A Preston Supera X 12FT Carp Waggler 3.60M változatot, számtalanszor kérték már a gyártótól, így ez a modell betölti azt a rést, ahol hosszabb dobásokra és nagyméretű úszókra van szükség. Erős akciójú, így tökéletes olyan helyekre, ahol a nagytestű hal a célpont. Bár erős, mégis egy álom használni, köszönhetően a kiváló súlypont elosztásának, valamint azért, mert egy pillanat alatt visszanyeri a feszességét. A legjobb választás a nagy vízfelületekhez, ahol hosszabb dobásokra van szükség.

Bővebben
Ingyenes szállítás 19 990 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: Sneci.huMárka: Preston Cikkszám: sneci-PR-P0060006 Kategóriák: , ,