MAVER EVANON FEEDER 10’FT 2SEC.

82 990 Ft115 990 Ft

A Maver termékcsaládon belül az Evanon név mindig a legmagasabb minőséget, kompromisszumok nélküli termékeket foglalja magában, a kínálat csúcsát.

Nyolc botból álló sorozat, amelyek a szakaszok számában, hosszúságában és dobósúlyban különböznek egymástól, hogy a legjobban megfeleljenek minden horgász igényeinek.

A 2 részből álló Evanon sorozatot általános, kisebb vizeken való horgászathoz hozták létre, 2,2 mm-es spiccek öt különböző teljesítményben, a még soha nem látott puha ¼ oz-os hegytől a 1 ½ oz-os hegyig a legnagyobb kihívást jelentő horgászathoz.

A 2 részből álló sorozat 3 botból áll, a 10 láb klasszikus méret az általános horgászathoz, a 11 láb hosszú, ha nagy pontosságra van szüksége még közepes távolságokon is, és a 12 láb két részből áll, amely tökéletes hosszú távú horgászathoz minden vízre.

Nagyon lágy akció, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú zsákmány ellen minden erőfeszítés nélkül fárasszunk. A 3 szekciónak azonban sokkal orientáltabb a szelleme.

A sorozat két 12 láb hosszúságú botból áll, egy lágy és egy közepes, két 13 láb hosszúságú, szintén dupla lágy és közepes akciós botból és egy 14 láb hosszú, közepesen kemény akciósból.

A 3 részes Evanon sorozatú botok 3 mm-es spiccekkel rendelkeznek. Minden bot, mind a 2, mind a 3 részes, 4 tartalék spiccet tartalmaz már alapkivitelben.

Bővebben
Ingyenes SzállításGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: MAVER Cikkszám: pp-22228 Kategóriák: , ,
MAVER EVANON FEEDER 10’FT 2SEC.
82 990 Ft115 990 Ft Opciók választása