BENZAR METHOD LAKE FEEDER MEDIUM 3+3SEC 80G 3.30M

19 990 Ft23 990 Ft

Benzár Method Lake Feeder bot

A feeder technika az elmúlt években egyértelműen a legnépszerűbb békéshalas módszerré vált, nem meglepő, hogy egyre szélesebb választék áll a horgászok rendelkezésére mind a felszerelések, mind pedig a csalogatóanyagok tekintetében.

A Benzár márka kínálatában már eddig is több különböző feeder bot volt, olyan azonban, mint a Method Lake botok, még biztosan nem! Ezek a botok ugyanis eddig nem tapasztaltan kimagasló ár-érték aránnyal rendelkeznek, hiszen nagyon pénztárcabarát megoldást kínálnak, miközben minőségileg felveszik a versenyt a sokkal drágább pálcákkal is.

A Method Lake botok kifejezetten a method feeder módszerhez készültek. Ezekkel a botokkal nem kell keszegezni, mint ahogyan a Dunán sem érdemes velük 200 grammos kosarakat dobálni. Methodos pálcák, nem is akármilyenek!

A széria összesen 7 különböző tagból áll, így tulajdonképpen minden helyzetre megoldást kínál. A sor a 330-as medium bottal kezdődik, ami 40-50 méterig van kalibrálva, de akár nagytestű ponytok horgászatához is megfelelő lehet!

A 360-as medium és a 360-as medium heavy botok nagyon univerzálisak, akár 70 méterig is lehet velük stabilan horgászni, így a hosszabb dobások kivitelezéséhez is megfelelők. A medium használható egészen kisméretű horgokkal is, a medium-heavy pedig már a nagyhalas pecákhoz is megfelelő lehet.

A 390-es méretből áll a rendelkezésre a legtöbb típus, hiszen a medium,  medium-heavy és a heavy verzió is bekerült a szortimentbe. A medium a legkülönlegesebb, hiszen ezt használva egy kifejezetten lágy bot van a kezünkben amivel akár 80 méterig is el lehet horgászni. Sok helyzetben fog nagyon jól jönni ez a bot! Az eggyel erősebb verziót már 90-95 méterig is lehet gond nélkül használni, míg a legerősebb, heavy típussal már bőven 100 méter fölé lehet horgászni.

Az igazi nagyágyú azonban a 420-as, mellyel már a határ a csillagos ég! Ez a bot egy megfelelő orsóval és dobótechnikával simán tudja a 120-130 métert, ami már a legtöbb távoli pecát igénylő tavon is elegendő szokott lenni.

A Method Lake botokat nyugodt szívvel ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik a minőségi horgászfelszereléseket, ugyanakkor nem szeretnének súlyos tízezreket egy horgászbotra költeni. Ezek a botok ár-érték arányban egészen biztosan verhetetlenek!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Benzar Mix Cikkszám: pp-22905 Kategóriák: , ,
BENZAR METHOD LAKE FEEDER MEDIUM 3+3SEC 80G 3.30M
19 990 Ft23 990 Ft Opciók választása