KAMASAKI RUBIN STRONG BOLO 4M

10 490 Ft13 490 Ft

Kamasaki Rubin Strong Bolo

Kemény folyóvízi pályákon és nagy halak ellen tudjuk bevetni a Kamasaki Rubin Strong Bolo-t! Ahogy a neve is sugallja egy nagyobb dobósúlyú, erős horgászbottal állunk szemben! Már az anyaga is eltér a Rubin bolo-tól, hiszen a Strong változat IM8-as carbonból készült, ami sokkal merevebb anyag így a horgászbot is gyorsabban reagál a bevágásokra, sokkal merevebb és keményebb. Dobósúlya 15-35 g. De mindemellett egyáltalán nem nehéz és a vastagsága is kiváló, a 4-5-6 méteres változatok átmérői 20-23-26 mm!

Matt sötétzöld alapszínére fehér feliratok, ezüst és fekete minták kerültek! A békazáras orsótartó is fekete színű cérnával lett felerősítve. Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú  horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz: Főzsinór: 0,18 – 0,22 mm Előke: 0,16 – 0,20 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon.

Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk „röptetni”, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal! Minden hosszúsági változatnál az első és a második tagon egy-egy csúszógyűrű kapott helyet, ami azt a célt szolgálja, hogy a zsinór jobban tudja követni a bottestet, ezáltal egyenletesebben oszlik el rajta a terhelés!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Kamasaki Cikkszám: pp-22704 Kategóriák: , ,
KAMASAKI RUBIN STRONG BOLO 4M
10 490 Ft13 490 Ft Opciók választása