CARP EXPERT SUPREME BOLO 4M

10 990 Ft16 990 Ft

Carp Expert Supreme Bolo

Ahogy a neve is mutatja, minőségi kivitel és kiváló technikai paraméterek jellemzik a Carp Expert Supreme Bolo-t!

Anyaga IM8-carbon, ami miatt egy nagyon feszes, gerinces botot tarthatunk a kezünkben. Ezen tulajdonságai miatt a kapásokra gyorsan és határozottan tudunk majd reagálni, így kifejezetten ajánljuk folyóvízi horgászatra! Itt a halak gyorsan, támadás szerűen táplálkoznak, hiszen az előttük elsodródó táplálék felvételére nem sok idejük áll rendelkezésre. Közülük is kiemelkedik a paduc táplálkozása és kapása, amire nem tudunk időben reagálni, ha nincs egy olyan jó felszerelésünk, mint a Carp Expert Supreme Bolo!

Dobósúlya 8-20g, így inkább a kisebb úszók használata ajánlott!

Ránézésre egy határozott sötét karaktere van a botnak, fekete alapszínnel, amit ezüst és fehér feliratok, vörös színű minták díszítenek!

Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-23 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:

Főzsinór: 0,14 – 0,18 mm

Előke: 0,12 – 0,16 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk „röptetni”, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.

Haladó horgászok részére is ajánljuk a Carp Expert Supreme Bolo-t, ami folyóvízi horgászatainkat fogja igazi élménnyé varázsolni!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-22705 Kategóriák: , ,
CARP EXPERT SUPREME BOLO 4M
10 990 Ft16 990 Ft Opciók választása