CARP EXPERT EVOLUTION POWER BOLO 4M

11 490 Ft18 490 Ft

Carp Expert Evolution Power Bolo

A Carp Expert Evolution Power Bolo egy magasabb minőségi szintet tár elénk!

IM10-es anyagának köszönhetően egyszerre könnyű, feszes, gyors a bot és mégis nagyon erős!

Dobósúlya 5-35! Tehát egyaránt használhatjuk folyóvízen vagy állóvízen, illetve kisebb és nagyobb úszókkal! Terhelés alatt megmutatkozik a bot igazi karaktere és pillanatok alatt felőrli a halak erejét úgy, hogy közben végig mi irányítjuk a fárasztást.

Ha a nyéltagra tekintünk extrém dizájnja azonnal megfog! A fekete lakkozott carbon bottesten modern hálóban keverednek a vörös minták az ezüst és fehér feliratokkal!

A békazáras orsótartó is egy igazán esztétikus ezüst cérnával lett felerősítve!

Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-22 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:

Főzsinór: 0,14 – 0,22 mm

Előke: 0,12 – 0,20 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk „röptetni”, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.

Ezt a horgászbotot már haladó horgászok részére is ajánljuk, akik ki tudják használni kedvező tulajdonságait és precízen összeállított végszerelékükkel partra tudják segíteni a legóvatosabb folyóvízi halakat is!

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Carp Expert Cikkszám: pp-22707 Kategóriák: , ,