WIZARD SPIRÁL KAPOCS 2 FLUOROCARBON ELŐKE 9KG 25CM 2DB/CS

890 Ft

Wizard spirál fluorocarbon előke

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy új ragadozóhalas előke, a Spiral Fluorocarbon, mely 3 féle szakítószilárdságban érhető el a horgászok számára.

A Fluorocabon főképp a süllő és balin horgászatánál nyújt optimális megoldást, ahol fontos az, hogy a csalink előtti zsinórszakasz láthatatlan maradjon, ezáltal elkerülve a rablóhalak gyanakvását.

A felhasznált fluorocarbon fénytörési mutatói a vízzel megegyezők, így a víz alatti láthatatlanság előnyét kihasználva, tiszta vízben való alkalmazásuk mindenképpen optimális.

Az előke felső végén egy forgó található, melybe köthető a főzsinór, az alsó végén pedig egy kellően erős, egyedi spirál gyorskapocs található, amely biztos és rendkíbül gyors cserét és biztonságos tartást tesz lehetővé.

Akinek eddig gondja akadt az erősebb kapcsok nyitásával, ezt a terméket próbálja ki! Nyitás nélkül cserélhető rajta minden műcsali.

Süllő és balin horgászatához maximálisan ajánlott kiegészítő, de ha csukás a pálya, akkor sem kell félteni a felhelyezett műcsalikat, mivel bizonyos szintig ellenáll az éles csukafogaknak is.

Bővebben
Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettGyors szállítás: 3-5 munkanapMegbízható kereskedő: PecaPlázaMárka: Wizard Cikkszám: pp-21763 Kategória:
WIZARD SPIRÁL KAPOCS 2 FLUOROCARBON ELŐKE 9KG 25CM 2DB/CS
890 Ft Opciók választása