WIZARD LIVE BAIT RIG LIGHT

1 690 Ft

Wizard Live Bait Rig tirolifás rablóhalas szerelék

Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a rablóhalas módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát, mely a Wizard szortimentet bővíti.

Jelen Live Bait Rig szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid tirolifás – süllőző élőhalas összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a ragadozós módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

A tirolifa egy speciálisan kialakított nehezék, mely kikönnyítésének köszönhetően lebegni fog a vízben. Leggyakrabban a süllőhorgászat kapcsán sikeresen alkalmazott típus.

A termék a súlyozás feletti rész miatt, a fenékre érkezés után nem fekszik el, hanem ellenkezőleg, felemelkedik, ezáltal a bevetett csalinkat a felsőbb vízrétegekben is tökéletesen felkínálhatjuk a ragadozó halak számára.

Alakja hosszított, így kiváló dobási paraméterekkel bír.

A tirolifa mellett a Live Bait Rig 2 darab T-Távtartót (ennek köszönhetően a kishalak mozgása tökéletesen szabad lesz) és 2 darab kiváló minőségű süllőző horgot is tartalmaz, mely 0,30 mm-es Fluorocarbon zsinórra van felkötve, mely végén egy karabineres forgó található.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő kapcsot kell felkötni a főzsinórra, majd 2 darab kihalat kell a horgokra tűzni. Ennyi az egész.

Angolnázáshoz, egyéb élőcsalikhoz, mint nadály és kanadai giliszta is tökéletes alternatíva!

Szállítási díj: 1 790 Ft. Ingyenes szállítás 30 000 Ft felettSzállítási idő: 3-5 munkanapMárka: WizardKereskedő: PecaPláza Cikkszám: pp-20687 Kategória: